Opći uvjeti

Uvjeti korištenja web stranice

Dokumenti, podatci i informacije dostupni na web stranicama www.napajanje.eu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Atys-co d.o.o. (dalje Atysco), koji može uzrokovati štetu Atysco-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podatci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem usluga ovih web stranica, korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju u ovom slučaju, te prihvaća koristiti sadržaj iskljuživo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Atysco se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Web stranice www.napajanje.eu koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Korištenjem web stranica www.napajanje.eu smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Atysco se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Atysco može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Atysco-u. Atysco će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Atysco-a na zadovoljstvo korisnika. Atysco se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Atysco zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Atysco zadržava pravo promjena cijena pojedine usluge. Važeće cijene svih usluga objavljene su u službenom Atysco cjeniku

Atysco zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.napajanje.eu

 

Ovi Uvjeti korištenja su važeći od 23.11.2015. godine te su trajni do obavijesti o izmjeni.